Strijkdienst

Is strijken voor jou een sleur? Besteed je je vrije tijd liever aan leukere dingen? Wij hebben voor jou de oplossing! Kom met je strijk naar ons strijkatelier “De Strijkende Mol” en alles wordt door ons professioneel strijkteam gestreken op de manier zoals u het wenst.


VOOR WIE?

Elke particulier uit de regio kan terecht in ons strijkatelier.


HOE WERKT HET?

Je brengt je proper, gewassen linnengoed naar de strijkdienst. Tegen een waarborg van €10 krijg je van ons een wasmand. Binnen de afgesproken termijn (normaal 2 werkdagen) kan je de kledij netjes naar wens geleverd op een kapstok of netjes gevouwen afhalen. Indien je de kledij op een kapstok wenst, moet je zelf kapstokken meebrengen. Platgoed wordt zeer mooi en in een sneltempo gestreken met behulp van een professionele strijkrol.

Opgelet: bij zeer drukke periodes kan de afhaaltermijn iets langer zijn.

 

VOORDELEN

  • Het strijkatelier is elke werkdag vanaf 07u30 open, ideaal om de strijk voor het werk binnen te brengen
  • Op maandag en donderdag is het strijkatelier open tot 18u00
  • Ook tijdens de middag is het strijkatelier doorlopend open
  • Wij hebben een strijkrol, ideaal voor een mooi strijkresultaat van uw platgoed


HOE BETALEN?

Je betaalt met dienstencheques. Eén dienstencheque wordt betaald per uur van prestatie. De kostprijs van een dienstencheque is €9 (€7,20 na fiscale aftrek).


EXTRA SERVICE: KLEINE NAAI- EN VERSTELWERKEN

Wij zijn geen kleermakers, noch haute couturiers, maar weten wel een oplossing voor een loslopende broeknaad, een scheur in een hemdje of een gat in een broek. Deze kleine herstelwerken worden enkel uitgevoerd op vraag van de klant en uitsluitend aan de te strijken kledij.